Muziekdag DAG 1

Vrijdag 20 april …. Start van ons muziekkamp

Tegen ongeveer 18u stonden de eerste al klaar om naar Kasterlee te vertrekken … Ze moesten echter nog even op Jan wachten met de camionette om al het slagwerk in de laden. Conny kwam ook nog achterna met een grote remorque.

Toen Jan er was konden de aanwezigen beginnen puzzelen om alles in te camionette te krijgen … Nadat dit gebeurt was konden we stilletjes aan naar de hoge rielen vertrekken. Wij op weg  met een auto of 5 … Een heleboel mensen kwamen rechtstreeks naar daar en dus waren er toch al 24 muzikanten.

Uiteraard wilde Gwendolina al meteen beginnen met de repetitie, het was ondertussen reeds 20u20 .. hoog tijd dus om toch nog iets te spelen … 15 minuten later was Jan ook klaar met zijn slagwerk op te stellen en kon de repetitie te volle beginnen. Met 2 zware werken, Egmond en Concipisious … Om 22u00 hadden we dan gedaan met spelen en de film van ons jeugdensemble wad toen ook net gedaan … jaja zij hadden een echte filmzaal ingericht en hebben een mooie film gekeken.

Het muziekkamp zou niet compleet zijn moest er na de repetitie geen drinken maar vooral eten klaarstaan. We werden de eerste dag reeds verwent met chips en pannenkoekjes … lekker lekker lekker …

Nog even napraten en

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.