Het is duidelijk dat sponsoring voor onze fanfare van groot belang is. We moeten onze jaarlijkse kosten dekken en daarom vragen we onze sponsors om hulp. We vragen ook aan onze leden om onze sponsors te steunen door hun bedrijven te bezoeken om hun loyaliteit te belonen.

Onze sponsors in 2023-2024 

We willen onze sponsors hierbij uitdrukkelijk bedanken voor hun ondersteuning! Dankzij jullie bijdrage kan onze fanfare blijven bestaan.

  • Hebben jullie als handelaar ook interesse om steunend lid te worden van onze fanfare?

Met trots presenteren wij onze unieke manier van sponsoring voor 2023, waarbij we onze sponsorformules hebben genoemd naar verschillende slagwerk instrumenten zoals triangel, bongo, trommel, drums en pauken. Dit om de muzikale verbinding tussen onze fanfare en onze sponsors nog meer in de verf te zetten. Onze sponsors zijn van onschatbare waarde en daarom zetten wij ons in om zowel onze fanfare als onze sponsors optimaal zichtbaar te maken. Dit doen we door onder meer prominente vermelding in onze reclamefolder, vermelding van uw naam en/of logo tijdens elk evenement van onze fanfare en vermelding in al onze mailings met een link naar onze sponsorspagina.

Bovendien, realiseren wij ons dat sommige bedrijven ons iets extra’s kunnen bieden, zoals producten of diensten die wij in onze werking kunnen gebruiken. Daarom willen wij benadrukken dat we ook open staan voor natura sponsoring in samenspraak met onze sponsors. Wij nodigen onze sponsors ook uit voor onze evenementen, zoals onze concerten en onze mosselfeesten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om te ontdekken welke sponsorformule het best bij u past. Samen kunnen we werken aan het behoud en groei van onze fanfare.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.