Hey jij daar!

Heb jij altijd al eens een instrument willen bespelen?

Of speel je al een instrument, maar speel je nog niet bij een vereniging (misschien zoek je nog een extra vereniging). 

Dan ben je altijd welkom om onze toffe muzikantenbende te vervolledigen en zo je steentje bij te dragen aan de muzikale klanken van onze leuke fanfare. Wij spelen momenteel in de eerste afdeling en behaalden op 9 april 2024 tijdens het Vlamo Open Fanfarekampioenschap een mooie 2de plaats met 84.50%

Lid worden

Spelend lid worden van onze fanfare is volledig gratis. Speel mee met onze leuke groep muzikanten, waar iedereen welkom is. Onze leuze is niets voor niets “muziek spelen in een sfeer van vriendschap”. 

Geen eigen instrument?

Dat is geen probleem! De fanfare biedt jou in het mate van onze mogelijkheden een instrument aan tegen een zeer gunstige prijs. Na 4 jaar mee te spelen met onze fanfare vervalt de huur zelfs volledig en kan je het instrument volledig gratis gebruiken. Zolang je in onze fanfare meespeelt uiteraard. 

Wekelijkse repetitie!

Wij houden elke week een repetitiemoment. Zowel onze jeugd als onze fanfare staan onder de professionele begeleiding van Gwendolina Gysemans. Een dame die onze fanfare strak in het gareel houdt en iedereen meeneemt naar een hoger muzikaal niveau. 

  • Elke vrijdag van 19u00 tot 19u50: Jeugdensemble Cecilia
  • Elke vrijdag van 20u00 tot 22u00: Kf Ste Cecilia Berlaar

Individuele begeleidingen

Helaas bieden we momenteel binnen onze fanfare geen individuele lessen aan. Maar in onze toekomstvisie staat dit zeker terug op de agenda en dan kan je dus ook terug bij ons lessen volgen. Al raden we de vorming binnen een muziekschool zeker aan, om zo je eigen niveau individueel te verhogen. 

Verwachtingen

Wil je muzikant worden binnen onze vereniging dan verwachten we uiteraard ook enkele zaken van je. In eerste instantie is het de bedoeling om onze concerten mee te spelen, dat is uiteindelijk waar we naar toewerken en waar we voor repeteren. Ook op regelmatige tijd aanwezig zijn op de repetitie is belangrijk om samen te groeien.

Naast onze muzikale activiteiten hebben we activiteiten om geld in het laatje te krijgen en zo te kunnen blijven bestaan. Ook hier zijn alle meewerkende handen meer als welkom. 

Hou onze agenda in te gaten om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

Extra’s

Zo af en toe staan er ook nog andere activiteiten op ons programma, onze jaarlijkse dag van de muzikant, om de 2 jaar een muziekdag of een muziekweekend op locatie. Ideale activiteiten om de groepssfeer te versterken. 

Welkom in onze fanfare

Ook goesting gekregen om in onze fanfare of jeugdensemble te komen spelen? Denk je er aan een instrument te gaan bespelen?

Kom eens langs tijdens onze wekelijkse repetitie op vrijdagvond of stuur ons een mailtje via fanfare@ceciliaberlaar.be