Wil u graag uw (financieel) steentje bijdragen aan de werking van onze fanfare?

Dat kan! Hiervoor hebben wij 3 lidmaatschappen uitgewerkt: Blijf of word jij ook komend jaar FAN van onze fanfare?


Geef ons een duwtje in de rug en word steunend lid! We hervormden onze lidmaatschappen zodat er voor iedereen een geschikte formule bestaat. Het lidmaatschap is telkens 1 jaar lang geldig.
Ben je een echte fan van onze fanfare, wil je niets missen van wat er gebeurt in onze vereniging en steeds als eerste op de hoogte blijven van onze activiteiten? Word dan FAN van onze fanfare voor 20 euro.

Wens je ook jouw zitje te garanderen op ons jaarlijks Lenteconcert en bezoek je geregeld onze webshop (wafelverkoop, BEER van BALDER, concerttickets, etc.)? Aarzel dan niet en word meteen SUPERFAN van onze fanfare voor 40 euro. Je krijgt eenmalig 10 euro korting in onze webshop.


Kan je er echt niet genoeg van krijgen en verlies je onze webshop nooit uit het oog? Dan nodigen we je uit om een echte MEGAFAN van onze fanfare te worden voor 60 euro. Zo krijg je naast een inkomkaart voor ons jaarlijks Lenteconcert ook een jaar lang 15% korting in onze Webshop.

 

PS: De BEER van Balder is permanent verkrijgbaar via de webshop, maar ook de wafeltjes, inkomkaarten komen steevast in onze webshop te staan. En wie weet wat gaat er in de toekomst nog allemaal opkomen.

Steunend lid worden kan hier of contacteer ons.