NOG UP TO DATE BRENGEN !!!

De Koninklijke fanfare Sinte Cecilia Berlaar, vzw is een muziekvereniging die in 1861 werd gesticht en ten dienste staat van iedereen, zowel jong als oud, die interesse heeft in fanfaremuziek. Tot de dag van vandaag is de KF tevens de oudste
actieve vereniging van Berlaar.

Sinds 2002 wordt onze fanfare muzikaal vakkundig geleid door Gwendolina Gysemans. Zij ligt aan de oorsprong van ons jeugdensemble (2000) en ons instaporkestje (2006). Ons jeugdensemble geeft de jonge muzikanten de mogelijkheid om zich voor te bereiden op de overstap naar de fanfare.  Kortweg, voor elke muzikant is een plaats binnen onze vereniging. Momenteel staan onze jongeren onder de leiding van Veerle Vermeulen, welke onze jongste talenten op een puike manier voorbereid op concertjes en dergelijke …

Als er veel nieuwe muzikantjes zijn bestaat ook de kans dat we een speciaal instaporkestje oprichten. Dit om het kwaliteitsniveau van ons jeugdensemble niet naar beneden te brengen en onze nieuwe jeugd stilletjes aan voor te bereiden op het jeugdensemble.

Dus kort gezegd vormt het eventuele instaporkestje te opstap naar ons jeugdensemble, en deze dan weer de opstap naar onze fanfare. Bedoeling is dat onze jeugd op 4 of 5 jaar tijd doorstroomt naar onze fanfare.

Wij repeteren wekelijks in zaal Polido in de Misstraat te Berlaar van 19u00 tot 20u00. Indien jullie meer info wensen kan je steeds eens langskomen tijdens een repetitie (vanaf 20u00 zijn onze bestuursleden aanwezig) of contact opnemen met ons via ons contactformulier op de website!

 

 

Wil je weten hoe je koperinstrument te onderhouden bekijk dan dit bericht!

Voor de saxen volgen er weldra ook nog instructies

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.