AlpenFever

AlpenFever in concert

Dit jaar blaast onze fanfare maar liefst 160 kaarsjes uit. Om dit jubileum niet onopgemerkt te laten voorbijgaan, planden we tal van activiteiten. Corona gooide echter roet in het eten. Ondanks dat we jullie nog geen eigen muzikaal programma kunnen voorschotelen, nodigen we jullie wel uit om er samen met ons alsnog een feestelijk najaar van te maken.

Starten doen we op zaterdag 11 september 2021 met AlpenFever in concert. Dit optreden vindt plaats in de parochiezaal van Putte. De deuren zullen openen omstreeks 19u00 en de AlpenFever broers (www.alpenfever.be) starten hun optreden omstreeks 20u30. Goed voor 3 uur LIVE muziek helemaal in Oostenrijkse sfeer.

De inkomprijs bedraagt € 15.00 en hierin is naast het optreden bij het binnenkomen ook een proevertje voorzien van ons eigen gebrouwen feestbier ‘Beer van Balder’. Volledig vrijblijvend is er ook nog een snack-mogelijkheid voorzien tijdens de avond (niet inbegrepen in de inkomprijs).

Kaarten zijn verkrijgbaar via onze website of via e-mail aan Ludo Van der Auwera, lu.vanderauwera@telenet.be. Samen met Ludo zorgen wij ervoor dat iedereen gerust is van een goede plek, in lijn met eventueel nog geldende covid-maatregelen. heb je nog vragen aarzel niet om contact op te nemen met Ludo of met onze fanfare via fanfare@ceciliaberlaar.be of door het contactformulier in te vullen. 

De inkomkaarten worden klaargelegd aan de kassa. Ontvang je ze liever per post? Dat kan, maar dan komen er € 2.50 verzendkosten bij. 

Disclaimer: Er kunnen maximaal 250 personen in de zaal. Echter volgens de nieuwe covid maatregelen mogen we het evenement zonder beperkingen laten doorgaan bij een bezoekersaantal van 200. Dit wordt dan ook het maximale aantal dat kan deelnemen aan AlpenFever in concert op 11 september.