Koninklijke Fanfare

logo fanfare

“Samen muziek maken in een sfeer van vriendschap” is onze slagzin waar wij al jaren waarde aan hechten.

Wij zijn een muzikale vereniging voor iedereen die graag een koperblazer of slagwerkinstrument of saxofoon bespeelt in een toffe en muzikale sfeer en dit onder begeleiding van een zeer gemotiveerde dirigente.

Heb jij ook goesting gekregen om ons te komen vervolledigen? Of denk je er aan een instrument te gaan spelen?

Kom dan zeker eens langs tijdens onze wekelijkse repetitie op vrijdagavond of stuur ons een mailtje via dirigent@ceciliaberlaar.be

Bekijk ook zeker onze Facebook pagina voor de laatste updates of houd onze agenda in de gaten!

Nemen jullie deel aan onze fotozoektocht 2022? 

 

De zoektocht is ongeveer 3.4 km. Dit jaar blijven we in het centrum van Berlaar in een grote lus rond de prachtig gerestaureerde Sint-Pieterskerk. Een leuke wandeling waarbij je goed om je heen moet kijken en ten volle kan genieten van de prachtige natuur en straatjes die je kruist. 

 

Er zijn prijzen voorzien voor de beste inzendingen, een troostprijs voor diegene met het beste antwoord op de schiftingsvraag en een troostprijs voor een willekeurig getrokken deelnemer. Aarzel dus niet om je antwoordformulier binnen te brengen.

 

Koop je deelnameformulier via deze website of rechtstreeks bij “Café De Poemp” of “den Boekenwinkel” op de markt van Berlaar. 

Corona updates

Wil je op de hoogte blijven van al de laatste corona updates welke betrekking hebben op onze fanfare.  KLIK DAN HIER

NIEUW in 2020

Cecilia Berlaar nu ook op TROOPER

TROOPER? Huh?

Trooper is een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je onze fanfare gratis steunt met je online aankopen, zonder 1 euro meer te betalen.
Hoe werkt Trooper?
1. Je gaat naar onze pagina op Trooper (www.trooper.be/ceciliaberlaar).
2. Je kiest je shop en klikt op de banner. De link weet dat jij ons wil steunen.
3. Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.
4. De shop betaalt dan een klein deel aan onze fanfare. Gemiddeld krijgen wij € 5 per aankoop van €100! Financiële steun dat we goed kunnen gebruiken.

Project fanfare 2.0 “onze vereniging heruitgevonden”

Het bestuur engageert zich een nieuwe lange termijnvisie uit te werken om onze fanfare “future-proof” te houden. Het bestuur vraagt aan alle muzikanten, leden en sympathisanten om elk idee, verbeterpunten, pijnpunt, … door te geven in onze “ideeëndoos”. Dit kan je doen via het contactformulier of in de “ideeëndoos” in het repetitielokaal. Nadien zal het bestuur alle ideeën bekijken en een nieuwe visie opstellen. Alvast bedankt om mee na te denken over de toekomst van onze fanfare!

Feestjaar 2021:
Fanfare Sinte Cecilia Berlaar wordt 160 jaar

In 2021 bestaat onze fanfare 160 jaar. We zijn daarmee de oudste nog bestaande vereniging van Berlaar. Dit moet uiteraard gevierd worden! 

We hebben samen met de leden van onze werkgroep 2021 een heel feestprogramma uitgewerkt en hopen dat we dat volledig kunnen uitvoeren, al zal enkel de toekomst hierop het antwoord hebben. 

 

RODE DRAAD

Als rode draad doorheen het hele feestjaar promoten we ons speciaal gebrouwen feestbiertje “BEER van Balder” 

Een biertje dat je op z’n minst eens geproefd moet hebben. Op onze mosselen 2020 stellen we dit bier officieel voor. 

Bedoeling was om in november 2020 het feestjaar te openen, maar ons Herfstconcert werd helaas geannuleerd. We kijken al uit om in maart 2021 terug te kunnen concerteren, want dat is het liefste dat we doen.  

MOsseLENHOEK Kermis

Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober vindt ons jaarlijkse mosselweekend plaats. Na de succesvolle take-away editie van vorig jaar, kan je dit jaar opnieuw terecht in zaal Polido om je mosselen ter plekke te consumeren, weliswaar in een kleinere bezetting en met verplichte voorinschrijvingen.

Na het eenmalig beperkte menu vorig jaar, zijn we trots om jullie dit jaar terug ons ruim en erg gesmaakt menu aan te bieden.

De afhaaloptie blijft ook behouden. Zo beslis je dit jaar volledig zelf waar en wanneer je jouw maaltijd wil eten. Trouwe of nieuwe klant? Smul dit jaar zeker mee en steun onze Balderse fanfare!

 

SCHRIJF JE METEEN IN

 

Komen eten

We voorzien telkens blokken van een goede 2 uur om te komen eten in onze zaal. Zaterdag starten we omstreeks 16u00 en zondag beginnen we reeds om 12u00.

Afhalen

Kom je de mosseltjes afhalen dan hebben we zaterdag daarvoor een tijdsblok voorzien tussen 17u en 18u en tussen 19u en 20u; Op zondag heb je dan een blok tussen 11u30 en 12u, tussen 13u en 14u, tussen 15u en 16u en een laatste blok tussen 17u en 18u.

Keuze maken en afrekenen

Maak hieronder je keuze tussen onze verschillende gerechten en reken nadat je alles hebt geselecteerd eenvoudig af op onze betaalpagina. Daar selecteer je ook of je wenst af te halen of in je in de zaal wenst te komen eten. je selecteert ook meteen het juiste tijdslot. Meerdere dagen komen eten? Geen probleem plaats gewoon meerdere bestellingen in dat geval. Zo blijft het voor ons en voor jullie mooi overzichtelijk.

extra info meegeven?

Wil je ons extra info geven over je bestelling schrijf deze dan in het vakje “bestelnotities”. Zo kunnen we rekening houden met jullie wensen.

Liever op de traditionele manier bestellen? ga naar onze papieren flyer en print deze vervolgens af.