We tellen af naar het Lenteconcert

Het aftellen is nu wel echt begonnen.

De affiches hangen omhoog, de uitnodigingsbrieven zijn verzonden, de spanning is te snijden en we hebben er allemaal weer zin in

We zijn de laatste repetities alles aan het finetunen zoals dat heet en de scherpe kanten er aan het afvijlen, zodoende dat we een concert kunnen brengen waar wij als muzikant veel voldoening van hebben hebben, maar waar ook onze toeschouwers ten volle van kunnen genieten.

Dit jaar worden er ook een heleboel muzikanten in spé aangeschreven, saxen, slagwerkers, koperblazers, …, die nog maar net in de muziekschool zitten L2 tot L4. Maar ook de Middelbare en de hogere graad muzikanten kregen een brief om vrijblijvend kennis met ons te komen maken. Hopelijk hebben we van velen de aandacht gekregen en komen ze ons tijdens dit Lenteconcert alvast begroeten zodoende dat ze meteen zelf kunnen merken wat een toffe fanfare wij wel zijn …

Naar onze toeschouwers van de vorige Lenteconcerten en van ons jubelconcert werd volgende brief verzonden:

Beste,

Het is alweer meer dan een half jaar geleden dat ons prachtig 150-jarig Jubileumconcert plaatsvond. Met weemoed blikken wij samen met u terug op dit adembenemende moment. Het was een eenmalige gelegenheid om ons, de Koninklijke fanfare Ste Cecilia uit Berlaar, samen aan het werk te zien met onze bevriende muzikanten van de Koninklijke fanfare St. Cecilia uit Booischot. Samen op één podium maakten we een muzikale wereldreis vergezeld van dans, acrobatie en koorzang.

Ondertussen staan we terug met beide voeten op de grond en is het hoog tijd om terug met onze eigen prachtige fanfare naar buiten te komen. Dit doen we uiteraard het liefst met u en een gloednieuw muzikaal programma, waar we ook dit jaar de lat weer bijzonder hoog leggen.

Graag nodigen wij u en uw familie dan ook van harte uit op vrijdag 18 mei 2012 voor ons jaarlijks lenteconcert in zaal Forum, te Berlaar. Het concert start omstreeks 20 uur en de toegang bedraagt € 5.00 in voorverkoop en € 7.00 aan de kassa.

Wilt u erbij zijn, reserveer dan nu alvast uw kaarten via één van onze muzikanten of kom gerust eens langs op één van onze repetities. (reserveren kan ook via fanfare@ceciliaberlaar.be)

Graag ontmoeten wij u op ons lenteconcert.

Het bestuur,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.