Tombolaverkopen 2012

[important]Tombolaverkoop op de goede weg !!! [/important]

De start van onze tombolaverkopen was subliem. De eerste verkoop waren we al meteen met 9 verkopers. Het is in het verleden al eens minder geweest šŸ™‚

En we moeten toegeven al bij al was het weer ons best goed gezind, om tombola te verkopen moet je trouwens niet dat schitterende zomerweer hebben, maar eerder frisjes en droog !!! Dit was alvast tijdens de eerste en tweede verkoop het geval. De tweede verkoop waren we met 7 personen. Konden we de verkoop van de vorige maal halen, toen er 519 lootjes verkocht werden dan waren wij al heel tevreden.

Maar niet zoals het weer voelde ,bij mij en Tibo alleszins, het goed van de eerste huizen die we aandeden. En het werd enkel maar beter. Die paar dichtgeslagen deuren tegen Tibo zijnen kop niet mee te rekenen. Onze jongste knaap verkocht tijdens de eerste verkoop al meteen 64 lootjes en de 2de verkoop deed hij er nog een schepje bij en verkocht 78 lootjes … Goe bezig dus …

En net zoals Tibo erg zijn best deed en de mensen erg hun best deden op te kopen was dit ook het geval bij de andere 6 personen tijdens deze 2de verkoop. Jan VH, Suzanne en Laura verkochten met hun drietjes maar liefst 200 lootjes. Helga(jaja, ook onze voorzitster geeft het goede voorbeeld) en dochterlief Ellen verkochten samen 134 lootjes. We zaten dus al aan een totaal van maar liefst een 412 lootjes … Als Jan er 107 zou hebben verkocht zouden we het resultaat van de eerste verkoop evenaren. En of we dit deden … we verkochten met 7 mensen maar liefst 550 lootjes, en ongeĆ«venaard succes dus.

Nog even doorzetten nu?

Een snelle rekensom leert ons dat als we nog 2 zulke verkopen kunnen meemaken we de laatste 2 verkopen gewoon kunnen afgelasten! Goed hĆ©. Hiervoor rekenen we dan natuurlijk wel op eenieders medewerking. Degene die al 1 maal zijn mee geweest moeten zeker nog een 2de maal meekomen, want enkel zo verdienen ze hun cinemabons. Die al 2 maal erbij waren kunnen nu enkel maar extra bons verdienen per verkoop (alle verkopen vanĀ  de partij betekent tevens een extra BON !!!)

Dus komaan iedereen nog een extra inspanning en alles is verkocht. Hopelijk raken onze muzikanten van hun lootjes vanaf, want het zou zonde zijn als we alles verkochten en nadien nog 100 lootjes terugkrijgen van onze muzikanten, dat zou pas STOM zijn. Dus weet je als muzikant nu al dat je ze toch niet verkoopt, of zelf koopt, geef ze dan aub tijdig terug.

Yes, … wij zijn goe bezig …

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.