Straf najaar; 2 concours op het programma …

Het beloven spannende weken te worden voor onze dirigente en onze muzikanten. Dit jaar nemen we namelijk deel aan 2 muziekwedstrijden of concours.

De eerste gaat door in Hoogstraten en is de concours van Vlamo, een strijd om de provinciale eer en een prima voorbereiding voor onze volgende opgave. Concour in Hoogstraten gaat door op zondag 13 oktober en we moeten rond 16u00 spelen. Er wordt busvervoer voorzien voor onze muzikanten en meerijdende supporters.

Een kleine maand later op 10 november nemen we dan deel aan de provinciale concours te Turnhout, dit is ook in de namiddag, hier zijn 4-jaarlijkse subsidies aan verbonden en hoe beter we scoren en afhankelijk van in welke afdeling we eindigen krijgen we meer of minder subsidie! We hebben er als bestuur alvast alle vertrouwen in dat we op beide concours het beste van onszelf gaan geven en dan we dan ook met een zeer tevreden gevoel naar huis kunnen gaan, onafhankelijk van het resultaat. wetende dat we ons maximaal hebben ingezet en we allen ons uiterste best hebben gedaan levert voor onze fanfare reeds ruime voldoening. Hierboven nog een prima resultaat is dan enkel maar extra meegenomen …

concours 2009

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.