WAFELVERKOOP 30 januari 2021.
Bestellen kan tot UITERLIJK 22 januari.

AFHAAL wafels tijdstip

 0.00

Wissen

AFHAAL wafels tijdstip

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
SKU N/A Category

Beschrijving

Met de huidige corona maatregelen moeten we de afhalingen spreiden. Gelieve hier een tijdslot aan te duiden wanneer je de bestelling van de wafels zou kunnen komen afhalen.

De beschikbare tijdsloten zijn van 10u tot 11u en zo verder tot 15u. Deze kan je selecteren in de dropdown hierboven.

LET WEL OP, enkele dagen voor het afhaal moment laten we je het juiste uur weten. We delen elk uur op in delen van 10 minuten om zo iedereen zoveel mogelijk te spreiden. Houdt je strak aan het afhaal uur welke we je meedelen.

 

Afhalen gebeurt volgens de richtlijnen ter plekke:

Aan de voorzijde kom je binnen, je ontsmet je handen bij het binnenkomen. We pakken je bestelling klaar en  overhandigen deze (een zak meenemen kan handig zijn als je meer dan 1 doos besteld) Na ontvangst van jullie bestelling gaan jullie aan de achterzijde van ons lokaal naar buiten.

Draag ten allen tijden je mondmasker en bewaar voldoende afstand. Zie je dat er al teveel volk binnen is wacht dan eventjes buiten.

 

Alvast bedankt om ons te steunen

Wafelverkoop 30 januari 2021

Anno 2021 gaat onze wafelverkoop enkel door via take away. Bestelling afhalen kan via een tijdslot te selecteren waarna wij je nadien het juiste uur via mail laten weten. (klik op het klokje hiernaast en selecteer dan het juiste uur!) Voor de mensen van Berlaar kunnen de wafeltjes ook aan huis geleverd worden, gelieve ook een tijdslot te selecteren. Wil je de wafels laten afhalen/leveren door één van onze muzikanten dat kan. Selecteer “Afhalen op locatie. Bij één van onze muzikanten in jouw buurt, na afspraak” en dan noteer je bij de “bestelnotitie” de naam van de muzikant waar je het wilt gaan halen of die het bij jouw komt leveren.

Vergeet je afhaaltijdstip niet